Meer info: (024) 679 34 74
  • Showroom Nijmegen Showroom in Nijmegen
  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Direct uit voorraad leverbaar Direct uit voorraad leverbaar

Le Maitre Smoker BBQ

We hebben de Le Maître Smoker ontwikkeld zodat u kunt genieten van gerookt vlees of vis.
Maar daarnaast kan deze multi-oven nog veel meer. In een handomdraai transformeert u
de Le Maître Smoker van multi-oven naar smoker, van smoker naar bbq,
van bbq naar teppanyaki en vervolgens naar een prachtige terrashaard.

1. Oven
De oven van de Le MaÎtre Smoker heeft een indiretie warmtebron, ideaal voor slow cooking.
Door de dubbele luchttoevoer bij de vuurbron is het vuur goed te controleren. Dit
wordt verder geperfectioneerd door de smoorklep die zich tussen het vuur en de oven bevindt.
De klep zorgt ervoor dat u de temperatuur, die u op de temperatuurmeter kunt aflezen,
knt beïnvloeden. En door de waterlade in de oven blijft de smaak van uw gerecht
behouden. Want in plaats van het vocht te onttrekken aan uw gerecht vult de oven zich
primair met het vocht uit deze waterlade. Na de slow cooking kan de teppanyaki, bbq of het roken beginnen.
Tip: Houd het vuur klein want tijdens slow cooking mag de temperatuur niet te hoog
oplopen!

2. Rookkast
De rookkast van de Le MaÎtre Smoker bevindt zich in dezelfde ruimte als de oven.
De opstelling van de lades blijft identiek. Het enige wat u moet doen is de rookmot
op de lade aanbrengen en de laden boven het vuur in de oven schuiven.
Door de warmte van het vuur wordt de lade heet en de rookmot gaat roken. Het voordeel van deze
aparte rookmotlade is dat het vuur blijft branden zodat de temperatuur in de oven constant blijft.

3. Barbeque
Met een paar handelingen verandert u de Le MaÎtre Smoker in een perfecte bbq: verwijder
de deksel, breng vuur- en aslade naar de tweede of derde hoogtestand en zet daarboven het
bbq-rooster. U kunt de temperatuur reduceren door de vuurlade verder naar beneden te
plaatsen.

4. Teppanyaki
In een handomdraa bouwt u de Le MaÎtre Smoker om naarde teppanyaki-variant.
Verwijder de deksel, breng de vuur- en aslade naar de tweede of derde hoogtestand en zet
daarboven de teppanyakiplaat. Wacht tot de teppanyakiplaat heet is en u kunt van een
overheerlijke teppanyakimaaltijd genieten. Door het vuur aan een zijde van de vuurlade te houden, kunt u
de koelere kant gebruiken voor de gerechten die (bijna) klaar zijn.

5. Terrashaard
Plaats de vuur- en aslade in de onderste stand en uw Le MaÎtre Smoker is te gebruiken als
sfeervcolle terrashaard. Door de geharde glasplaat is het vuur prachtig zichtbaar.
Zo kunt u langer nagenieten van het heerlijke diner dat u zojuist genuttigd heeft.

Alle 2 resultaten