Meer info: (024) 679 34 74
  • Showroom Nijmegen Showroom in Nijmegen
  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Direct uit voorraad leverbaar Direct uit voorraad leverbaar

Betaling, verzending en retouren

Betaling

U kunt uw bestelling online betalen met iDeal of betalen bij levering van de producten. In sommige gevallen vragen we een kleine aanbetaling.

Verzending

Wij bezorgen uw Fermob tuinmeubelen GRATIS in heel Nederland op afspraak. Zo kunt u de tuinmeubelen in ontvangst nemen wanneer het u uitkomt. De bezorging doen we in eigen beheer en daardoor heeft u nooit discussies over transportschade e.d. Onze bezorgers pakken de tuinmeubels voor u uit, installeren ze op de juiste plaats en u kunt direct van uw aankoop genieten.

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden aan:

ArtMeetsDesign
T.a.v. retouren
Hertogstraat 139
6511 RZ Nijmegen

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@artmeetsdesign.nl. U kunt de producten goed verpakt met een pakketdienst retour sturen of een afspraak maken voor het afhalen van de producten. Bij het afhalen ontvangt u vooraf een prijsopgave. Na ontvangst van de producten zullen wijhet verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u retour storten, mits het product in onbeschadigde staat retour ontvangen is.