Het tuinseizoen 2020 zit erop, onze winkel sluit dan t/m eind februari 2021. Online kun je natuurlijk het hele jaar door bestellen; 24/7!

Showroom

Wilt u onze bijzondere tuinmeubels eens in het echt zien ? Bezoek onze moderne winkel/showroom en beleef hier wat mooie tuinmeubels met uw tuin, terras of balkon kunnen doen. U zult hier veel inspiratie opdoen over hoe bijvoorbeeld verschillende merken te combineren.
Onze winkel is in de winter van 2020 gesloten en onze webshop is natuurlijk wel altijd up to date  met alle nieuwe kleuren en modellen van onze bekende merken. Wij zijn nu dus hard aan het werken aan de webwinkel om het seizoen 2021 weer helemaal voor u klaar te staan. We hebben er zin in u te mogen begroeten, de koffie staat altijd klaar.

Met vriendelijke groet,

Bart Thijssen en medewerkers.

product
product

Voor vragen over producten, voorraad en bestellingen: 06 – 514 255 58
Bereikbaar van maandag t/m zondag 8:00 – 22:00

Bezoek ook onze showroom!

Tijdens de Herfst/Winter is onze fysieke winkel gesloten, onze webshop blijft natuurlijk wel alle bestellingen verwerken en ook versturen of bezorgen. Wanneer je toch eerst de winkel wilt bezoeken, wat wij begrijpen, dan maken we graag een afspraak samen.

 

Openingstijden

 

 

Woensdag

 

10.00 – 17.30

Donderdag 10.00 – 17.30
Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17.00

 

Op afspraak bezorgd

Wij bezorgen uw tuinmeubelen en accessoires GRATIS in heel Nederland op afspraak. Zo kunt u de tuinmeubelen in ontvangst nemen wanneer het u uitkomt.
Neem contact op

Zien in onze showroom?

Een grote collectie van onze merken tuinmeubelen zijn opgesteld in onze showroom in Nijmegen. Langskomen is echt de moeite waard!
Bekijk de showroom