✨🌿 **Petite Friture Kortingsmaand!** 🌿✨

Van 7 juni tot 7 juli krijg je maar liefst 15% korting op onze prachtige outdoor collecties *Week-end* en *Fromme*! 🪑🍃

 

 

Klantenservice

Waar wij blij van worden? Van tevreden klanten die blij zijn met hun aankopen. Wij bij Art Meets Design zullen er dus alles aan doen om u als klant helemaal te verwennen en te ontzorgen bij een aankoop in onze winkel of via onze site. Wanneer u er alleen online niet uitkomt, bel of mail ons en wij gaan u helpen. Wij zien of horen u graag.
Wij kunnen meestal snel leveren doordat wij een eigen vervoersdienst hebben (ook ’s avonds en in de weekenden)en onze bezorgtijden zijn altijd in overleg. Wij doen aan proefplaatsingen, wij kunnen dan met meerdere kleuren langskomen waardoor u ter plekke kunt kiezen, wel zo handig wanneer u nog wat twijfelt tussen bijvoorbeeld twee kleuren. Wij hebben een eigen technische dienst en het is op afspraak altijd mogelijk om de winkel te bezoeken na openingstijden, bovendien bezorgen wij zonder extra kosten in heel Nederland.

U kunt uw bestelling online betalen met iDeal of betalen bij levering van de producten. In sommige gevallen vragen we een kleine aanbetaling.

Wanneer u een bestelling doet in onze webshop kunt u ervoor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. Voor alle leveringen binnen Nederland* wordt uw bestelling gratis verzonden of bezorgd. Indien u kiest voor afhalen kunt u dat ten alle tijden doen tijdens onze openingstijden. Geef dit aan bij uw bestelling, dan zorgen wij dat het voor u klaar staat. * Uitgezonderd leveringen op de Waddeneilanden, uitgezonderd granieten tafels. Deze producten gaan in onderling overleg en kunnen afwijkende bezorg tarieven hebben. Onze producten worden zo veel mogelijk bezorgd door onze eigen chauffeurs. Is dit niet het geval dan besteden wij dit uit aan een externe transporteur. U word ten alle tijde vooraf ingelicht op welke dag uw bestelling wordt bezorgd.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden aan: ArtMeetsDesign T.a.v. retouren Hertogstraat 139 6511 RZ Nijmegen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@artmeetsdesign.nl. U kunt de producten goed verpakt met een pakketdienst retour sturen of een afspraak maken voor het terugbrengen van de producten. Na ontvangst van de producten zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u retour terugstorten, mits het product in onbeschadigde staat retour ontvangen is.

Contact

Op afspraak bezorgd

Wij bezorgen uw tuinmeubelen en accessoires GRATIS in heel Nederland op afspraak. Zo kunt u de tuinmeubelen in ontvangst nemen wanneer het u uitkomt.
Neem contact op

Zien in onze showroom?

Een grote collectie van onze merken tuinmeubelen zijn opgesteld in onze showroom in Nijmegen. Langskomen is echt de moeite waard!
Bekijk de showroom